L'avantprojecte de llei d'habitatge vol protegir els compradors d'habitatge davant de possibles retards en la construcció de casa seva.

Recull que els lliuraments de diners que el client lliura a l'empresa o cooperativa han d'estar assegurats a compte del promotor de l'immoble. La nova norma estableix que els promotors hauran de garantir la devolució de les quantitats avançades més els interessos legals, mitjançant contracte dassegurança de caució subscrit amb entitats asseguradores o mitjançant aval solidari emès per entitats de crèdit degudament autoritzades. En els darrers anys, la jurisprudència del Tribunal Suprem ha recollit que si les promotores incomplien la seva obligació d'assegurar aquests lliuraments a compte, serà el banc que hagi finançat l'obra qui assumeixi aquest cost.

Data publicació: 10/26/2021
Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.