Notícies recents

Las impugnaciones del impuesto de plusvalía, declarado nulo por el TC en octubre de 2021, son válidas si se realizaron con anterioridad a la fecha de publicación de la resolución del TC en el Boletín Oficial del Estado, es decir, el 25 de noviembre de 2021. El magistrado, por tanto, ha decretado que los cobros del impuesto que hayan sido impugnados hasta esa fecha pueden ser revisados. De esta forma, establece como día límite el 25 de noviembre de 2021 y no el 26 de octubre de 2021, día de la firma de la sentencia del TC.

Data publicació: 5/19/2022

El Juzgado de lo Social nº 4 de Santander estima la demanda de una enfermera que en 2017 sufrió un accidente de tráfico cuando volvía del trabajo. La Seguridad Social le reconoció la incapacidad permanente total pero la mujer acudió a los tribunales para reclamar la absoluta, porque aduce que no puede desempeñar ningún trabajo.

Data publicació: 5/17/2022
El Jutjat Mercantil de Vitòria ha dictat una sentència en què considera que el cobrament de la comissió de BBVA per ingrés d'efectiu en finestreta per part del no titular del compte així com la comissió per retirada en efectiu de 2.000 euros o menys , també en finestreta però per part del titular del compte, constitueixen unes pràctiques abusives, contràries a la normativa de protecció dels consumidors i usuaris i, consegüentment, es considera nul·la la clàusula en virtut de la qual practica el cobrament. En base a això, ha condemnat l'entitat a cessar en la pràctica indicada ia eliminar de les condicions generals les clàusules contractuals per la qual imposa el cobrament d'aquestes comissions.
Data publicació: 5/12/2022

La ministra de Treball pretén emular el model alemany de codecisió en els àmbits empresarials, “perquè millorarà la productivitat”. La ministra de Treball convocarà la patronal i els sindicats per "debatre" i "abordar" el desenvolupament legal de la possible participació dels representants dels treballadors als consells d'administració i òrgans de presa de decisions de les empreses. Ha anunciat que també els propers dies convocarà els interlocutors socials per buscar solucions a l'existència d'unes 109.000 vacants en empreses que no troben treballadors per cobrir aquests llocs, cosa que la ministra ha equiparat, però en menor gravetat, a la denominada "gran dimissió" que està experimentant el mercat laboral dels Estats Units.

Data publicació: 5/5/2022
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.