Notícies recents

Trabajo fundamenta su propuesta para la reducción de jornada en el fortalecimiento del registro horario y la habilitación de acceso remoto para la Inspección de Trabajo y Seguridad Social, con el objetivo de prevenir el fraude laboral. La propuesta presentada a los sindicatos y la patronal este lunes implica una modificación del artículo 34 del ET, con el fin de lograr una reducción de la jornada de manera progresiva: hasta las 38,5 horas para 2024, con la meta de alcanzar las 37,5 horas en 2025. CCOO ha valorado el refuerzo del sistema de control horario y ha señalado que deberá garantizarse que los representantes legales de los trabajadores tengan acceso a esos datos del registro digitalizado.

Data publicació: 2/20/2024

Les sentències examinen les reclamacions plantejades pels qui han plantejat la via de la responsabilitat patrimonial de l'Estat legislador, com a conseqüència de la sentència del Tribunal Constitucional de 26 d'octubre del 2021. El Suprem conclou que l'expulsió de l'ordenament jurídic de determinats preceptes que realitza la sentència del Constitucional, “no condueix necessàriament (…) a qualificar d'antijurídic l'abonament de determinades quantitats en concepte de l'(impost) o que aquestes quantitats, per equivalència, constitueixin un dany efectiu des de la perspectiva de la responsabilitat patrimonial.

Data publicació: 2/15/2024

"Del nombre d'aquestes accions que fem a l'any, ara la meitat ja són de micropimes", informen des de la consultora Gesvalt. El petit negoci està experimentant diverses transformacions i una és la de tenir la necessitat de saber quant val l'empresa, amb quants actius es compta. Els consultors estan dacord que la taxació d'actius està guanyant terreny, però en uns sectors més que en altres. "Les pimes tecnològiques són més propenses a les valoracions i l'assessorament per la pròpia naturalesa".

Data publicació: 2/8/2024

Que pasa por tener en cuenta, entre otros factores, la incidencia, persistencia y duración de los procesos de baja laboral, así como las incapacidades permanentes o fallecimientos que se puedan causar. El Ministerio ha presentado un borrador a UGT, CCOO, CEOE y Cepyme en el que se propone establecer indicadores objetivos para justificar dichas condiciones. UGT ha valorado de forma positiva la posibilidad de extender el uso del contrato de relevo, la fórmula contractual recurrente en las jubilaciones parciales que permite una reducción paulatina de la jornada laboral del trabajador sénior, que es cubierto por un perfil similar en su empresa.

Data publicació: 2/6/2024
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.